Kalfsvlees

De grootste vraag is naar kalfsoesters en kalfschnitzel, en dat is begrijpelijk: zacht, mager, makkelijk verteerbaar en ook belangrijk: snel klaar en het bereiden kan niet verkeerd gaan….Op bestelling kunnen we ook zorgen voor kalfsstoofvlees (bijvoorbeeld van de rib) en kalfsgehakt. Kalfslever komt vers binnen en wordt dan meteen netjes geportioneerd.

Deze porties verkopen we dan vanuit onze vriezer, zodat we het altijd voor u op voorraad hebben.Wat we ook verkopen vanuit de vriezer zijn de enige en echte osso bucco’s. Een ware lekkernij voor de liefhebber: Osso Bucco Milanes

Lamsvlees

Lamsvlees met zijn eigen, bijzondere smaak vind u lekker of niet. Daar zit niets tussen in. Onder onze klanten zijn er aardig wat die een heerlijk lamskoteletje, in speciale kruidenolie of niet, goed kunnen waarderen. Ook de lamsfiletjes en de lamshaasjes verkopen goed. Het verschil: het haasje is net nog even iets zachter. Ze zijn niet zo heel groot. Dus u heeft er al gauw twee nodig per persoon.

Ook wordt er regelmatig gevraagd om lamsrack of lamskroon: een geliefde vleessoort voor in de oven! Een tijdje terug vroeg een klant om “lamsballen”. Hebben we ook kunnen regelen: overgewaaid vanuit het midden oosten blijkt het vooral in Frankrijk veel gegeten te worden als delicatesse…