Vleeswaren

Vleeswaren

Bij ons worden uw vleeswaren vers gesneden in de hoeveelheid die u wenst (ook 50/75 gram of aantal plakjes) en de dikte die u lekker vindt. Wilt u uw vleeswaren wat langer bewaren? Dan vacumeren wij ze voor u zonder bijkomende kosten: dat vinden we wel zo klantvriendelijk.

We zorgen voor regelmatige afwisseling en spelen ook in op de seizoenen. Soms verkoopt een tijdelijke soort, zoals de Duitse Domschinken, zo goed, dat deze blijvend onderdeel wordt van ons assortiment.

Een groot aantal worstsoorten maakt Leen zelf. Een ambacht die hij van zijn vader heeft geleerd. Regelmatig maakt de rookkast dan ook overuren. De eigengemaakte zult wordt verkocht in bakjes maar ook gewoon gesneden op de machine. Het recept hebben we overgenomen van Adrie Dorst, en hij had het weer overgenomen van de familie van der Zijde. Een oud en beproefd recept dus.

Omdat daar vraag naar is maken we ook soorten als runder gebraden gehakt en runder rookworst. Wilt u een 100% zuivere kipbeleg voor uw boterham? Vraag dan om onze eigengemaakte gerookte scharrelfilet. Deze is ook heerlijk voor uw pastasauzen en salades.

En sinds kort hebben we in ons assortiment ook kipcervelaat en kippenham: een mooi alternatief voor als je wat minder varkensvlees wilt eten.

Tenslotte willen we u ook wijzen op ons glutenvrij assortiment. Op bestelling snijden we deze ’s morgens vroeg als eerste zodat de klant er zeker van kan zijn dat de vleeswaren 100% glutenvrij zijn!