Varkensvlees

Ons varkensvlees is superieur in smaak, structuur en ook de vetverdeling is optimaal. Waar hier in de Hoeksche Waard nog regelmatig om gevraagd word zijn bijvoorbeeld speklappen met een lekkere vetrand en zwoerd of onze sappige Boerenkarbonades: lekker dik gesneden met een mooie vetrand. Maar natuurlijk hebben we ook mooie magere varkenshaas, karbonades, lapjes en schnitzels.

En nog zo’n typische Hoeksche Waardse vraag: of we ook gezouten harst hebben voor bij de stoofpeertjes? Wij, oorspronkelijk van de andere kant van Rotterdam, hadden er nog nooit van gehoord maar nu hebben we het gewoon op voorraad liggen!

Herkomst varkensvlees

Wij van de Heyde Hoeve brengen u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de pure smaak en malsheid van vrüger. Wij staan voor een duurzame wijze van het houden van onze varkens en hebben respect voor het dierenwelzijn. Ook produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Met de Nederlandse herkomst en een speciaal voer dat we de varkens geven, garanderen wij een duurzame kwaliteit en minder CO2-belasting voor de aarde.

Wij zijn georganiseerd in een coöperatie van boeren. Zo bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.